Städfirma Stockholm

Dainas Städ Service AB – städfirma Stockholm

Tillsammans för ett renare miljö Regelbunden städning Företagsstädning Hemstädning Storstädning Byggstädning Flyttstädning

Söker du en städfirma i Stockholm? Då har du kommit helt rätt! Dainas Städ Service är din pålitliga partner för städning i olika miljöer. Vi levererar högkvalitativ städning för bostäder, restauranger, byggarbetsplatser och företag. Oavsett om det gäller regelbunden underhållsstädning eller specialanpassade tjänster, är vårt dedikerade team redo att möta dina behov.

Ägaren av företaget, Daina Veprauskiene, har blivit uppmärksammad i Enterprise Magazine, och läs gärna artikeln!

Städfirma Stockholm

VILKA vi är

Dainas Städ Service är ett etablerat företag som arbetar med städning. Vi erbjuder våra tjänster i Stockholm. Vi brinner för att göra våra kunder lyckliga, och vi har en trogen kundbas som ständigt växer. Tveka inte på att höra av dig!

Städfirma Stockholm

Vad vi gör

Vi städar åt både privatpersoner, företag, byggarbetsplatser och restaurager. Vi skräddarsyr alltid en lösning som passar varje kunds unika önskemål. Kvalitet och kundbemötande är värdeord vi jobbar efter.

Städfirma Stockholm

Städtjänster i Stockholm

Våra städtjänster i Stockholm erbjuder lösningar för att möta dina specifika behov. Oavsett om det är för bostäder, kontor, restauranger eller byggarbetsplatser, strävar vårt professionella team efter att leverera högkvalitativ städning med noggrannhet och effektivitet. Skapa en renare och trivsammare miljö med våra pålitliga städtjänster i Stockholm. Läs mer om oss här.

Dainas Städ Service AB

Råsundavägen 66
169 57 Solna

0733-88 99 30

info@dainasstadservice.com

Städfirma Stockholm